Ο Mikeius και το What The Fact?! έγιναν “Loco” μαζί με τη Magnum και κατέκτησαν το ελληνικό YouTube!

Το Magnum Loco έκανε την πρώτη του εμφάνιση στα ψυγεία τον περασμένο Μάιο. Με γευστικό συνδυασμό από λεμόνι και φράουλα, αυτό το αντισυμβατικό παγωτό χρειαζόταν και έναν αντισυμβατικό εκπρόσωπο!

Η Digital Effect και ο Mikeius με την εκπομπή What the Fact?! συνεργάστηκαν με τη Froneri και δημιούργησαν μια σειρά τεσσάρων επεισοδίων, με βασικό στόχο τη διάδοση του Magnum Loco στις ηλικίες 18-34, που αποτελούν και το δυναμικό πυρήνα της εκπομπής.

Η συνταγή ήταν απλή: πολλές νέες γνώσεις, πειράματα και μπόλικο Magnum Loco!

Η σειρά επεισοδίων, που δημοσιεύθηκαν διαδοχικά από τις 17/5 και ολοκληρώθηκαν στις 14/6, περιλάμβανε αρχικά δύο custom επεισόδια: το «Πώς ένα παγωτό άλλαξε τον τρόπο που κάνουμε εμπόριο», με επίκεντρο το παγωτό, και το «Γιατί υπάρχει το Star Wars», που αφοσιώθηκε στην εξέλιξη της τεχνητής ψύξης μέχρι και σήμερα. Το επεισόδιο «Το φυτό που τρώει ποντίκια», αποτέλεσε ένα από τα άλλα δύο επεισόδια με γενική θεματολογία αλλά εξίσου σημαντικές γνώσεις, που ολοκλήρωσαν τη σειρά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πιο δημοφιλές επεισόδιο της σειράς «Γιατί ο Thanos έχει άδικο», με επίκεντρο τον υπερπληθυσμό, έχει συγκεντρώσει σχεδόν 380,000 οργανικά views, περισσότερα από 18,000 likes, ενώ ακόμη συνεχίζει να σπάει τα κοντέρ!

Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο της συνεργασίας όμως, είναι οι αντιδράσεις που προκάλεσε η χορηγία του Magnum Loco στο κοινό!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *