Η Digital EFFECT γράφει ιστορία μαζί με τον Mikeius

Η Digital Effect αρχίζει εντατικά μαθήματα… γνώσεων στο πλευρό του γνωστού YouTuber & Unboxer Mikeius, αναλαμβάνοντας την αποκλειστική εμπορική διάθεση της νέας σειράς video  What The Fact.

Ο Mikeius είναι ο πιο δημοφιλής YouTuber – Unboxer με περισσότερους από 205.000 συνδρομητές στο κανάλι του. Η νέα σειρά που παρουσιάζει, What The Fact, αποτελείται από μικρά 5-10λεπτα videos γύρω από θέματα όπως η ιστορία, φιλοσοφία, τεχνολογία, επιστήμη και καινοτομία και απευθύνεται σε όλη την οικογένεια.

Σε κάθε επεισόδιο, o Mikeius αναλύει περιληπτικά ένα πρωτότυπο θέμα γύρω από την επιστήμη, την τεχνολογία, τη φιλοσοφία, την ιστορία και την καινοτομία.

Ο σκοπός είναι η ίδια η θεματολογία να μαγνητίζει τον θεατή, για αυτό κατά κανόνα επιλέγονται ιστορίες που δεν έχει ξανακούσει ποτέ του, κάτι που εξηγεί και τον τίτλο της εκπομπής. Τα videos του WTF βγαίνουν σε εβδομαδιαία βάση και κατακτούν τις πρώτες θέσεις στο YouTube Trending μέσα σε λίγες ώρες!

Έτσι, ο Mikeius έχει καταφέρει να απευθυνθεί από τον έφηβο μέχρι τον δάσκαλο και τον γονέα και να κρατήσει τον ενδιαφέρον και την προσοχή τους περνώντας σημαντικά στοιχεία γνώσης.

H Digital EFFECT θα έχει στην ευθύνη της όλο το πλάνο επικοινωνίας για τη συγκεκριμένη σειρά videos, την προώθησή τους αλλά και την εμπορική τους διαχείριση.

ΚατηγορίεςNews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *